https://www.rkp18.nl/carwrapping-in-almere
 
 

De ultieme blikvanger op wielen!

Op zoek naar meer zichtbaarheid voor je bedrijf op een beurs, bij sponsoring of tijdens een event? Op locatie of onderweg? 
ReklamePunt 1-Acht is de specialist voor reclame die opvalt én overtuigt. 

Is je bedrijf gevestigd in Almere?

dan vraag je je wellicht af hoe je de exposure van je bedrijf, beurs, sponsoring of event zou kunnen vergroten? Je ziet allerlei kansen, niet alleen in Almere maar in heel Flevoland. Maar ja, Almere is wel een bloeiende gemeente met ont-zet-tend veel bedrijven en organisaties. En met een heel mooi wegennetwerk waar je met carwrapping wel degelijk opvalt.

Opvallen met o.a. carwrapping?

Carwrapping is namelijk een schitterende make-over voor standaard bedrijfswagens. Met beschermende folie in elke gewenste vorm en kleur. In mat, glans, carbon of een van de speciale designersuitvoeringen – simpel en zonder spuitwerk of sporen na verwijdering. Succes verzekerd! Van 1 bedrijfswagen tot complete wagenparken.

Daarnaast maken wij ook opvallende reclameborden plus raam-, wand- of vloerstickers. 

Van A tot Z

Van Ontwerp via Productie tot en met het Uitvoeren; ReklamePunt 1-Acht realiseert jouw ideeën voor Almere vakkundig en snel. Van Almere Poort en Haven, tot Stad, Buiten en Almere Hout. Kom bij ons langs of bereken direct de scherpste prijs met onze calculators.

Bekijk onze projecten en geniet: Raamstickers | Wandstickers | Reclameborden | Carwrapping | Belettering | Wagenparken | Vloerstickers

Neem contact op met RKP18