https://www.rkp18.nl/reclameborden
 
 

Reclameborden

De juiste aandacht voor je boodschap

Zoek je een effectieve manier om je bedrijf te promoten als sponsor, op een beurs of langs de weg? Met onze kwalitatieve reclameborden  spring je in het oog. Doordat we in eigen huis ontwerpen en produceren ben je gegarandeerd van een snelle levering en scherpe prijs. Afhankelijk van de locatie van je reclamebord geven we advies over het ideale plaatmateriaal en geschikte productiemethode. Zo ben je er zeker van dat het reclamebord voor binnen of buiten jarenlang meegaat. En dat je nooit meer betaalt dan je nodig hebt. De mogelijkheden qua afmeting, vorm en kleur zijn eindeloos.

Keuze uit meerdere kwalitatieve plaat materialen

Reclameborden worden zowel buiten als binnen gebruikt. Dit vraagt om verschillende kwaliteitseisen. Naast zwaarder weersbestendig plaat materiaal als trespa, dibond en aluminium is voor binnen lichter en goedkoper materiaal als foambord en plexiglas geschikt. Afstandhouders, boorgaten en een extra beschermlaag behoren tot de opties.

Professionele studio en support

Met zoveel opties is het best lastig kiezen. Gelukkig hebben we een studio in Huizen waar je de materialen kunt bekijken, langs kunt rijden voor advies of hulp krijgen bij de opmaak. En heb je hulp nodig bij het monteren? Dan verzorgen we dit ook. Zo krijg je gegarandeerd de juiste aandacht.

Wat kost mijn reclamebord?

Met onze handige calculator zie je gelijk wat jouw reclamebord kost. Geen verrassingen achteraf, maar direct duidelijkheid. Upload je ontwerp en ontvang je reclamebord binnen 7 dagen. Als je nog geen ontwerp hebt, of van matige kwaliteit, maken we deze graag voor je. Na jouw goedkeuring plannen we de opdracht in en produceren we jouw unieke reclamebord. Doordat we alles in onze eigen studio ontwerpen en maken, kunnen we snel schakelen. Zodat we ook jouw deadline halen.

Contact opnemen met RKP18